Salut prieteni, aici va voi arata ce inseamna fiecare grup incepand de la Moderatori......la VIP si ce trebuie sa faci sau sa stii pentru a intra in ce grup vrei tu.
1. Administrator - Acesta este al 2-lea rank pe site dupa Administrator care nu se vede fiindca este pe invizibil. Inchis
2. CsTeam - Ca sa devii seful acestui Grup trebuie sa ai cunostinte de Cs 1.6/Source. Deschis
Intrebare:
De ce trebuie sa am neaparat cunostinte de Cs?
Raspuns
Pentru ca dupa cum bine ai vazut pe forum exista categorii cu Cs 1.6/Source si trebuie ca sa ai ceva cunostinte in acest domeniu, ca sa ii ajutam pe cei ce nu stiu ceva anume sau au probleme in legatura cu Cs.
3. GtaTeam - Ca sa devii seful acestui Grup la fel ca la Cs trebuie sa ai cunostinte de Gta SA-MP. Deschis
Si sa ai timp sa oferi support celor care nu stiu ceva in legatura cu Gta SA-MP sau care au nevoie de un script/gamemode.
4. Metin2 - Ca sa devii seful acestui Grup trebuie sa ai cel putin cateva cunostiinte in jocul Metin. Deschis
5. VIP - Am ajuns si la ultimul Grup, la acest grup nu trebuie sa ai mari cunostiinte doar, sa stai cel putin 1 ora pe zi pe forum si sa cel putin 50 posturi. Inchis
6. Rank Special - Ca sa primesti Rank Special trebuie sa ajuti acest forum. Rankul il dau numai eu celui ce merita. Inchis
Grupurile care au la sfarsit: Deschis inseamna ca locurile de sef de Grupa nu sunt ocupate insemnand ca daca indepliniti cerintele scrise mai sus faceti o cerere pentru grupul dorit.
Dupa ce fiecare Grupa va avea un Sef cei ce vor vrea sa intre in acea Grupa vor trebui sa vorbeasca cu fiecare Sef de Grupa.
Sefii de Grupa: In Curand
VIP - Narciss